Kapstaden, Sydafrika: Veckans reseguide: Kapstaden
Reseguide

Veckans reseguide: Kapstaden

Kapstaden är en foodies drömstad – ett riktigt kap när det kommer till prisvärd fine dining och gourmékrogar. Staden är omgiven av hav, berg och vindpinad natur. Lägg till vackra stränder, vingårdar och fler upplevelser än du hinner med.

Lediga rum & priser i Kapstaden

Omgiven av hav, berg och vindpinad natur. Lägg till vackra stränder, vingårdar och fler upplevelser än du hinner med. Ena timmen vandrar du i Taffelberget med vidunderliga vyer över hela Kapstaden, andra shoppar du loss i stan eller äter glass vid Waterfront, nästa befinner du dig på stranden i Camps Bay med en sydafrikansk Savanna-cider i handen.

Strutskött är vanligt förekommande på menyn och bli inte förvånad om du blir erbjuden strutsägg någon gång under din semester här. Bra vin är också standard och ett besök till vingårdarna utanför staden är lite utav ett måste. Även om vin inte riktigt faller dig i smaken är det mysigt att bara åka omkring i den pittoreska miljön.

I den här guiden tipsar vi om ställena där våra sinnen har inspirerats – och vi hoppas dina också kommer att göra det. Välkommen till Kapstaden.

Den stora reseguiden till Kapstaden hittar du HÄR.

Publicerad: 2020-03-06