Miami, USA: Miamis bästa shopping
Foto: iStock.
Shopping

Miamis bästa shopping

USA är ju lite utav ett shoppingparadis så väl i Miami – passa på att shoppa loss.

Lediga rum & priser i Miami

BASE

Vi fullkomligt älskar denna underbara butik som kombinerar design, mode, musik, accessoarer, väskor och parfymer. Här hittar du märken som A.D.D., Kidrobot, Herschel, Sand och Stampd LA. Det noggrant utvalda sortimentet förändras ständigt, allt eftersom ägaren Steven Giles hittar nya trender. Se för guds skull till att du inte missar deras snygga smycken för både honom och henne.

2215 NW 2nd Ave, Miami

Sawgrass Mills

Om du planerar ett besök i detta gigantiska shoppingcenter så se till att packa med dig en extra resväska. På Sawgrass Mills hittar du outletbutiker för allt från Adidas och Victoria´s Secret till Ralph Lauren och Gucci. Massor av snygga fynd till bra kvalitet. Har du inte bil? Ingen fara, många av hotellen ordnar bussar hit.

12472-12680 West Sunrise Boulevard, Sunrise, FL 33323
 

adidas Originals

Ett par snygga sneakers får du för mindre än halva priset i Miami jämfört med hemma i Sverige, så passa på att bunkra upp när du är här. Vår favoritbutik är Adidas Originals som även har ett bra utbud ab träningskläder och accessoarer till lika bra priser. Butiken är liten och tar bara in ett visst antal av alla varor. Så hittar du något du vill ha: vänta inte tills dagen efter. Då kan du bli snuvad på konfekten.

19575 Biscayne Boulevard #1031, Aventura, FL 33180
+1 305-933-4087

Bal Harbour Shops

En av södra Floridas mest exklusiva köpcentrum där du redan vid infarten hälsas välkommen av vakter som ser ut att vara hämtade direkt från Buckingham Palace vaktparad. Här hittar du bland annat Prada, Luis Vuitton, Dolce & Gabbana, Jimmy Choo, Miu Miu och Chanel. Butikerna är utplacerade runt en vacker tropisk trädgård, komplett med vattenfall, en liten damm och gigantiska fiskar. Många bra cafeér och restauranger gör Bal Harbour väl värt ett besök även om du inte tänkt bränna semesterkassan på märkeskläder.

9700 Collins Avenue, Bal Harbour
+1 305-866-0311

Books & Books

Miami Beachs trendigaste (och vackraste) bokhandel har också det största utbudet av tidskrifter. Dessutom ett kafé med en mysig inneavdelning, där man kan ta skydd för regnet med en islatte och senaste numret av favoritmagasinet.  Håller sig solen framme rekommenderar vi deras uteservering på Lincoln Road, som även erbjuder förstklassig folkspaning.

927 Lincoln Lane North, Miami Beach, FL 33139
Publicerad: 2018-07-18