New York, USA: Coolaste infinitypoolen öppnar på JFK flygplats
Foto: Mcr
Nyhet

Coolaste infinitypoolen öppnar på JFK flygplats

Det finns mängder av coola infinitypooler runt om i världen. Den 15 maj öppnar en 19,5 meter lång bassäng på flygplatshotellet TWA Hotel på New Yorks flygplats JFK som kanske kommer att ta hem priset som världens coolaste. 

Text: Elin Fellman 

Om väntan mellan diverse flyg blir för lång på JFK är tanken att du ska kunnna koppla av ett par timmar vid den nya infinitypoolen och smutta på en cocktail. Poolen är 19,5 meter lång och ligger precis vid landningsbanorna med utsikt så långt som Jamaica Bay vid Brooklyn. 

– Det finns ingen bättre plats om man vill bada, titta på plan och dricka en cocktail, säger Tyler Morse, en av investerarna bakom hotellet, till CNN.

Den nya bassängen är inspirerad av poolen på det klassiska lyxhotellet Hotel du Cap-Eden-Roc i Antibes på franska rivieran. Tanken är att den ska fungera som en vanlig pool på sommaren och på vintern förvandlas till en 38-gradig "pool-cuzzi". 

Det nya hotellet TWA Hotel, som också öppnar samma datum, kommer att ha 512 hotellrum med ljudtäta fönster från golv till tak. 

CNN

Publicerad: 2019-05-02