Lupo by Wolfgang Puck
RESTAURANG

Lupo by Wolfgang Puck

Las Vegas

Om

Legendariske stjärnkocken Wolfgang Puck har i skrivande stund hela nio matställen i Las Vegas. Alltifrån det  snabbmatsfokuserade Wolfgang Puck Express till lyxiga köttrestaurangen CUT finns på hans lyra. Lupo är hans bidrag till den italienska gastronomin, och som sig bör täcks allt in i menyn: från pizza och pasta av diverse slag till ett generöst utbud av köttorienterade rätter, typ Chicken Piccata, Roasted Veal Chop och Crisp Pork Milanese. I övrigt; bra service, sober miljö och högst rimliga priser med tanke på Wolfgang Pucks rykte och kändisskap i kocksvängen. Definitivt värt ett besök, men glöm inte boka bord i förväg.   

Kontaktinformation

Adress

3950 South Las Vegas Boulevard, Las Vegas

Telefon

+1 702-632-7200

Öppettider
måndag: 17:00–22:00
tisdag: 17:00–22:00
onsdag: 17:00–22:00
torsdag: 17:00–22:00
fredag: 17:00–23:00
lördag: 17:00–23:00
söndag: 17:00–22:00

Läge

Annat du kanske gillar från Las Vegas

Nyhet

Las Vegas lanserar backdrops för videosamtal

Aldrig har världen videokonfererat så mycket som nu och det har Las Vegas turistorganisation, Las Vegas Convention and Visitors Authority, tagit fasta på. Nu lanseras flera olika ”backdrops” som kan användas som bakgrundskulisser.

Reportage

Det nya Las Vegas

Las Vegas bjuder på mer än spel, synd och vräkiga hotell. RES tog sig bortom The Strip – och upptäckte kreativa konstkvarter, stadens bästa cocktailbar och en kyrkogård för neon.

Tips

Miniguide: Las Vegas

Las Vegas bjuder på mer än spel, synd och vräkiga hotell. RES tog sig bortom The Strip – och upptäckte kreativa konstkvarter, stadens bästa cocktailbar och en kyrkogård för neon.

Mer från res

Foto: Press.

Resereportage

Svenska fjällen: Vintermagi i Funäsfjällen

Skälen till varför det var just i Funäsfjällen som den svenska alpturismen föddes är flera – och de känns än. Följ med RES till Sveriges mesta vintersaga i Härjedalen där anrika fjällhotell blandas med världens största längdskidsområde och utmärkta hotell.