Argot Murelius

En globetrotter och socialt geni som har sin bas i New York, men som ständigt är på resande fot. Från henne får vi trendrapporter från världens alla hörn, särskilt om restauranger och innovativa kockar.

Tips

Frihetsgudinnan, Times Square, Brooklyn bridge och Central Park. Om du tror att du har sett allt i New York så har du fel. I världens metropol finns det oändligt mycket att upptäcka och göra. Här kommer åtta tips för dig som kanske besökt New York ett par gånger. 

Reseguide

Glöm SoHo, strunta i Williamsburg, skit i att flänga runt butiker för att hysteriskt shoppa hem nya prylar – lägg pengarna på upplevelser istället! RES guidar till äventyren bortom habegär och fyndjakt.

Reseguide

New York – du ständigt aktuella stad! Trenderna kastas om snabbare än vi hinner säga Tribeca – men vår korre Argot Murelius har koll på barerna, restaurangernam shoppingen och hotellen som det snackas om just nu. 

Reseguide

RES bloggare Argot Murelius tipsar om sju heta ställen att besöka i New York.

 

Reseguide

New York, New York – alltid lika kära New York. RES New York-bloggare Argot tipsar om New Yorks bästa adresser nu. 

RES New York-bloggare Argot Murelius kan New York utan och innan.

Miniguide

Ständigt populära New York fortsätter att locka svenska resenärer till USA – Trump till trots. Här tipsar RES New York-bloggare Argot Murelius om platserna alla snackar om just nu. Från infraröd bastu på HigherDose som får dig att svettas ut slaggprodukter till New Yorks bästa hattbutik. 

City

Grillad kyckling på hipstervis, stans bästa parfymbutik och guiderna som lotsar dig rätt – helt gratis. Här är adresserna du inte får missa i New York just nu.

Reportage

”Walk the walk and talk the talk” heter det i USA, ett uttryck som innebär att man rör sig som lokalbefolkningen och håller tungan rätt i mun. Det är vare sig svårt eller komplicerat, det enda som krävs är aningen listighet och ett sinne för humor. 

Cityguide

”The Big Apple” bjuder på allt och lite till. New York-bon Argot Murelius tipsar om sina senaste favoriter i New York. Bland annat en fullträff till restaurang, den bästa hipsterchokladen och shopping i butiken som är precis som – James Bond.

City

Här berättar vår bloggerska Argot om staden hon förälskade sig i för 14 år sedan och fortfarande är förälskad i. Det här är Argots New York.