Mallorca

Välkommen till våra bästa tips till Mallorca – en fullmatad reseguide där vi har samlat alla våra texter och artiklar om Mallorca. Här hittar du mängder av tips på hotell, restauranger, barer, shopping och sevärdheter inför din resa.
 

Spanien

Mallorca är ett säkert kort för en lyckad semester – skönt avslappnad och mysig men håller ändå stilen och bjuder på snygga barer och kultiverade restauranger. Vi har samlat våra populäraste artiklar om ön genom tiderna och självklart vår uppdaterade, stora resguide till hela ön och dess huvudstad Palma. 

Nyhet

Spanien är ett av de europeiska länder som drabbats hårdast av coronaviruset och på Mallorca förbereder man nu att evakuera turister istället för att sätta dem i karantän.

Hotell

Sir Richard Branson har fått klartecken för sitt drömprojekt – att bygga vad han kallar för världens bästa ekoresort på Mallorca. 

Hotell

En sak är säker och det är att Mallorcas huvudstad Palma inte ligger på latsidan när det kommer till att bädda fint för sina besökare. Här öppnar ständigt nya hotell. Vi har plockat fram de tre hetaste hotellen som öppnat det senaste året.

Korrens tips

Var ska man bo, äta och dricka i härliga Palma? RES Palma-korre Hedda Lapidus ger dig de senaste trenderna och vad som är hett i staden just nu. Veckans tips är en butik i Santa Catalina med en speciell nisch. 

Korrens tips

Var ska man bo, äta och göra i härliga Palma? RES Palma-korre Hedda Lapidus ger dig de senaste trenderna och vad som är hett i staden just nu. Veckans tips är ett nischat parfymeri – Ambergris.

HOTELL

Historia möter samtida konst och design i Mallorcas spännande hotellöppning Can Ferrereta – som slår upp dörrarna i början av nästa år. 

Korrens tips

RES Palma-korre Hedda Lapidus ger dig de senaste trenderna och vad som är hett i staden just nu. Veckans tips är en härlig nyöppning av Palmas första naturvinsbar. 

Korrens tips

Var ska man bo, äta och dricka i härliga Palma? RES Palma-korre Hedda Lapidus ger dig de senaste trenderna och vad som är hett i staden just nu. Veckans tips är Mama Carmen som får systerkafé. 

Tips

Can Bordoy Grand House & Garden är ett av Palmas mest exklusiva hotell. I ett samarbete med hudvårdsmärket Swiss Perfection erbjuder man nu sina gäster nya lyxiga spabehandlingar, massager, manikyrer och parbehandlingar i hotellets avskilda spaavdelning på bottenvåningen. 

Korrens tips

RES Palma-korre Hedda Lapidus ger dig de senaste trenderna och vad som är hett i staden just nu. Veckans tips är den nyöppnade restaurangen El Bandarra.

Korrens tips

RES Palma-korre Hedda Lapidus ger dig de senaste trenderna och vad som är hett i staden just nu. Veckans tips är det nyöppnade boutiqehotellet Hotel El Llorenc.

Korrens tips

Var ska man bo, äta och dricka i härliga Palma? RES Palma-korre Hedda Lapidus ger dig de senaste trenderna och vad som är hett i staden just nu. Veckans tips är den årliga kulturnatten på Mallorca. 

Korrens tips

RES Palma-korre Hedda Lapidus ger dig de senaste trenderna och vad som är hett i staden just nu. Veckans tips är restaurangen COR Barra i Taula.

Korrens tips

Var ska man bo, äta och dricka i härliga Palma? RES Palma-korre Hedda Lapidus ger dig de senaste trenderna och vad som är hett i staden just nu. Veckans tips är miljövänliga butiken Nurtured by earth.