Mallorca

Välkommen till våra bästa tips till Mallorca – en fullmatad reseguide där vi har samlat alla våra texter och artiklar om Mallorca. Här hittar du mängder av tips på hotell, restauranger, barer, shopping och sevärdheter inför din resa.
 

Korrens tips

RES Palma-korre Hedda Lapidus ger dig de senaste trenderna och vad som är hett i staden just nu. Veckans tips är en härlig nyöppning av Palmas första naturvinsbar. 

Korrens tips

Var ska man bo, äta och dricka i härliga Palma? RES Palma-korre Hedda Lapidus ger dig de senaste trenderna och vad som är hett i staden just nu. Veckans tips är Mama Carmen som får systerkafé. 

Tips

Can Bordoy Grand House & Garden är ett av Palmas mest exklusiva hotell. I ett samarbete med hudvårdsmärket Swiss Perfection erbjuder man nu sina gäster nya lyxiga spabehandlingar, massager, manikyrer och parbehandlingar i hotellets avskilda spaavdelning på bottenvåningen. 

Korrens tips

RES Palma-korre Hedda Lapidus ger dig de senaste trenderna och vad som är hett i staden just nu. Veckans tips är den nyöppnade restaurangen El Bandarra.

Korrens tips

RES Palma-korre Hedda Lapidus ger dig de senaste trenderna och vad som är hett i staden just nu. Veckans tips är det nyöppnade boutiqehotellet Hotel El Llorenc.

Korrens tips

Var ska man bo, äta och dricka i härliga Palma? RES Palma-korre Hedda Lapidus ger dig de senaste trenderna och vad som är hett i staden just nu. Veckans tips är den årliga kulturnatten på Mallorca. 

Korrens tips

RES Palma-korre Hedda Lapidus ger dig de senaste trenderna och vad som är hett i staden just nu. Veckans tips är restaurangen COR Barra i Taula.

Korrens tips

Var ska man bo, äta och dricka i härliga Palma? RES Palma-korre Hedda Lapidus ger dig de senaste trenderna och vad som är hett i staden just nu. Veckans tips är miljövänliga butiken Nurtured by earth.

Tips

Beläget mitt i de historiska kvarteren vid katedralen i Palma på en lugn gata ett stenkast från strandpromenaden Paseo Maritimo öppnar Workation Group nya Ocho Hotel & Kitchen.

Korrens tips

Var ska man bo, äta och dricka i härliga Palma? RES Palma-korre Hedda Lapidus ger dig de senaste trenderna och vad som är hett i staden just nu. Veckans tips är konstmuseumet Es Baluard.

Tips

Det finns många specialiserade hotell runt om i världen. Hotell enbart för vuxna, familjehotell, hotell enbart för homosexuella och hotell för veganer. Nu har som Dona slagit upp dörrarna på Mallorca – hotellet som bara välkomnar kvinnor. 

Korrens tips

RES Palma-korre Hedda Lapidus ger dig de senaste trenderna och vad som är hett i staden just nu. Veckans tips är utomhusbion nedanför Palmas stora katedral.

Korrens tips

RES Palma-korre Hedda Lapidus ger dig de senaste trenderna och vad som är hett i staden just nu. Veckans tips är att gå och kolla på Real Mallorcas premiär i La Liga på hemmaarenan Iberostar Stadium.

Korrens tips

Var ska man bo, äta och dricka i härliga Palma? RES Palma-korre Hedda Lapidus ger dig de senaste trenderna och vad som är hett i staden just nu. Veckans tips är restaurangen Vagabundos by STHLM Tapas.

Reportage

Yoga, hållbara hotell och slow food. Turismen på Mallorca står inför stora utmaningar – och möter dem genom att sakta ned och tänka om.